Свето Предање и савремено богословље – Свештеномученик Данил Сисојев (ВИДЕО)

Свето Предање и савремено богословље – Свештеномученик Данил Сисојев (ВИДЕО)

Предлажемо вашој пажњи важну и занимљиву беседу на тему која се тиче свих нас и која треба да интересује све оне који желе да заиста упознају Творца, Каквим Он заиста и јесте. Данас је велика саблазан, уједно и велика трагедија за православног хришћанина да сам кроји себи слику „пожељног и привлачног“ Бога – „деда Мраза“, а не сазна заиста Ко је Он и шта од нас тражи.

*

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Видео, Наслеђе оца Данила

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (2)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

  1. veselin каже:

    Pomaže Bog.Redovno vas pratim i želim vas pohvaliti,za veoma dobre prevode i izlaganja Sveštenomučenika Danila Sisojeva.To je prava stvar,pravo osvježenje i jedno veliko duhovno bogatstvo,nadasve misijsko.Kada bi samo prevodili njegova izlaganja i tumačenja po pitanju Sv.Pisma to bi bio pun pogodak,samo tako nastavite na dobrom ste putu, ovako kako radite.Sa nestrpljenjem očekujemo nove prevode od Sveštenomučenika Danila Sisojeva.
    Neka vas Bog sačuva i blagoslovi u vašem daljem radu.Amin, Bože daj.

  2. milica каже:

    Hvala Bogu sto postoji kod nas centar Danila Sisojeva, jer njegovo misionarsko delo je pravo bogatstvo.Nadam se da ce sve biti prevedeno na Srpski.Odlicni ste samo tako nastavite.S Bogom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *