Нови број зидних новина – Благовести – ПРЕУЗМИТЕ И ОДНЕСИТЕ У СВОЈ ХРАМ!

Нови број зидних новина – Благовести – ПРЕУЗМИТЕ И ОДНЕСИТЕ У СВОЈ ХРАМ!

Предлажемо вам других број зидних новина нашег мисионарског центра. У другом броју нашег пројекта посвећеног великом празнику Благовести, поред светоотачког објашњења суштине Празника од стране Светог Јустина, можете прочитати мудар савет о правилном корачању у духовном животу од стране Светог Игњатија Брјанчанинова, потреби исповедања своје вере и уз помоћ поста од стране Преподобног Пајсија Светогорца, затим једином исправом путу духовног излечења из пера савременог црквеног писца и истакнутог Митрополита Јеротеја Влахоса, мудру поуку о односима са ближњим од стране оца Андреја Конаноса, али и важан одговор на савремену узнемиреност и панику око наводног „издајничког“ Осмог васељенског сабора.

Као и за први број, молимо вас да одштампате ових шест папира у боји, однесете у свој храм и предложите старешини свог храма да се залепе на огласну таблу. Прве три странице у горњем, последње три странице у доњем реду. Никакав трошак се не захтева од храма, није у питању ништа скупо, а искуство показује да је врло корисно.

Преузмите други број зидних новина посвећених Благовестима, овде.

Кључне речи:

Рубрика: Савремена мисија Цркве

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *