Мисија је заиста остварива: ‘Господ говори човеку’ Светог Серафима на шпанском језику!

Мисија је заиста остварива: ‘Господ говори човеку’ Светог Серафима на шпанском језику!

Радује нас да смо, уз Божију помоћ и пожртвоване преводиоце, могли да припремимо нову књигу за помоћ православним мисијама на шпанском говорном подручју. Ради се о чувеној беседи, тексту Светог Серафима Вирицког ‘Господ говори човеку’ која садржи огромну утеху за православне хришћане данашњице. Зато смо и желели да овим бисером Предања Цркве духовно помогнемо нашу браћу и сестре којима је шпански језик матерњи. Први део тиража је већ стигао у Чиле, имамо намеру да, ако Бог да, помогнемо мисијама у Никарагви, Колумбији, Порторику, Аргентини.

 

И ову прилику користимо да Вас позовемо да нам се придружите, да заједно учествујемо у испуњавању Христове заповести о мисији (Мт. 28:19-20). Ускоро се припрема још једно изузетно дело нашег Светог Николаја Велимировића, тако да вас позивамо да нам се придружите!

Кључне речи:

Рубрика: Пројекат 500x100

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (1)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

  1. Padre Ignacio Miranda каже:

    Somos la parroquia ortodoxa Serbia San Pedro de Cetinje. En Costa Rica.
    Nos gustaría recibir literatura en español para poder compartir con los costarricenses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *