Зидне новине за Празнике Три Јерарха и Сретења Господњег (ПРЕУЗМИТЕ)

Зидне новине за Празнике Три Јерарха и Сретења Господњег (ПРЕУЗМИТЕ)

Предлажемо нови број зидних новина у којима можете прочитати беседе Светих Јустина Ћелијског и Григорија Паламе посвећене празницима. Прочитајте такође одличан одговор Светог Николаја на све савремене њу-ејџ измишљоине о наводном боравку Господа у Индији, затим сјајне мисли оца Андреја Конаноса о суштини огромне величине личности савременог Светитеља Цркве – Старца Пајсија Светогорца; Свети Игњатије Брјанчанинов даје драгоцене савете за духовни живот, а свештеник Валериј Духањин говори о томе на ком језику и како треба да се говори са младим људима о Христу, шта је најважније што треба да упамтимо у вези са овом важном темом.

Одштампајте новине, однесите у свој храм и поставите тако да и други могу да виде, прочитају и имају духовну корист. Помозите мисију СПЦ!

Новине можете преузети овде.

Кључне речи:

Рубрика: Савремена мисија Цркве

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *