Зидне новине за празник Усековања главе Светог Јована Претече (ПРЕУЗМИТЕ)

Зидне новине за празник Усековања главе Светог Јована Претече (ПРЕУЗМИТЕ)

Предлажемо нови број зидних новина посвећених Празнику Усековања. Прочитајте беседу Светог Јована Шангајског о дубоком смислу и мисији Светог Претече и након његовог мученичког краја; затим бисере из ризнице Светих Отаца, митрополит Атанасије објапњава шта је истинско смирење, архимандрит Рафаил Карелин објашњава правилни начин молитве, психолог Ина Мирзоева објашњава деликатно питање саосећања са тешко болесном особом, како да је и нехотице не повредимо. На крају, прота Алексеј Умински говори на који начин дете почиње да осећа љубав према Богу и хришћанском начину живота.

Однесите у свој храм, питајте за благослов старешину свог храма да се постави на оглавну таблу вашег храма, помозите парохијску мисију наше СПЦ.

Новине можете преузети овде.

Кључне речи:

Рубрика: Савремена мисија Цркве

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *