Зидне новине за Празник Христовог Рођења – ПРЕУЗМИТЕ

Зидне новине за Празник Христовог Рођења – ПРЕУЗМИТЕ

Предлажемо нови број зидних новина, посвећених великом Празнику Христовог Рођења. Свети Николај Жи;ки беседи о великом смислу Христовог смирења и зашто се Он родио баш на начин који је изабрао; Свети Игњатије Брјанчанинов говори о суштински важном делу у нашем духовном животу – о навикама које могу да нас оживе и погубе; о. Павле Гумеров говори о неумереном туговању које прелази у депресију, о. Георгије Максимов говори о важним задацима православне мисије, њеној суштини; доносимо неколико важних савета за духовни живот великог Старца Јована Крестјанкина. На крају, о. Андреј Конанос говори о јако важном, али често врло запостављеном аспекту васпитања деце данас.

Однесите новине у храм, помозите парохијску мисију наше Цркве. Новине можете поставити, са благословом старешине вашег храма, близу улаза у храм, тако да велики број људи који ће долазити за Бадњи дан и сам Празник Божића може да прочита и стекне душевну корист за себе. Новине се штампају у боји, постављају у две колоне – прва три листа иду у горњу, а преостала три листа у доњу колону тако да је прегледно, а не заузима много места на огласној табли рецимо.

Новине преузмите овде.

Кључне речи:

Рубрика: Савремена мисија Цркве

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *