Зидне новине посвећене празнику Светих Кирила и Методија – ПРЕУЗМИ И ОДНЕСИ У СВОЈ ХРАМ!

Зидне новине посвећене празнику Светих Кирила и Методија – ПРЕУЗМИ И ОДНЕСИ У СВОЈ ХРАМ!

Предлажемо нови број зидних новина, посвећених Светој браћи Кирилу и Методију, Апостолима Словена. Они су управо и прави пример и живи аргумент за изговоре какви се данас могу чути чак и међу црквеним људима: „Прво треба обратити све своје, па тек онда ићи у друге народе!“ Да су тако говорила и Света браћа: „Имамо ми посла и овде у Византији преко главе, ко ће сада да иде и губи време у спољашњој мисији!“ да ли би Словени били просвећени светом православном вером? Преузмите новине, однесите у свој храм и питајте свештеника за благослов да стоје на улазу у храм? У овом броју можемо прочитати мисионарски дијалог једног од Свете браће са муслиманима, затим објашњење Преподобног Пајсија Светогорца шта су страсти, расуђивање једног грузијског архијереја о разлици између осуде и изобличавања, раскринкавање расколничких аргумената и позивања на 15. правило Двократног сабора које они толико воле од стране оца Георгија Максимова…

 

Преузмите нови број овде.

Пошто су неки људи имали проблем са штампом зидних новина, ево и малог упутства у наставку. За сваку недоумицу будите слободни и пишите нам преко контакт формулара.

УПУТСТВО ЗА ШТАМПАЊЕ ЗИДНИХ НОВИНА:

1. Скинете на рачунар ПДФ документ зидних новина и отворите га
2. Кликнете на „file“ па на „print“
3. ВАЖНО је да у коцкици под називом „Page Sizing and Handling“ означите
опцију која гласи  „Shrink oversized pages“  (не сме да остане означено
„Actual size“)
4. кликнете на „print“

 

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Мисионарска литература

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *