Мој пут к Богу – Маргарета Каплун, бивша јудејка (ВИДЕО)

Мој пут к Богу – Маргарета Каплун, бивша јудејка (ВИДЕО)

Предлажемо да погледате потресно сведочење бивше јудејке, ћерке рабина, Маргарете Каплун о њеном путу ка Христу и Цркви. Како је пронашла свој пут, ко јој је у томе помогао, какве је то промене донело у њеном животу, као и животу њених најближих, можете погледати у емисији „Мој пут к Богу“.

 

 

 

 

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Видео, Мисионарска литература

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (1)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

  1. Милорад каже:

    Помаже Бог!

    Ово је стварно задивљујуће искуство! Иако сам и сам доживео понешто од онога што говори сестра Маргарета, дивим се ономе шта је Господ учинио кроз њену – сматрам да је то најважније – истиниту жељу да дође до истине.
    Овај разговор ме подстиче на још неке поправке у мом сопственом животу у Христу.

    С Богом!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *