Електронски документи мењају људску свест? – Свештеник Георгије Максимов

Електронски документи мењају људску свест? – Свештеник Георгије Максимов

Предлажемо да прочитате одговор на учестало питање данас о последњим временима. На жалост, углавном се своде питања на страх од Антихриста, измишљају се нове теорије о деловању чипа на људску свест, а ретко, ретко ко се интересује на који начин хришћани могу још више да се приближе Христу Богу Који и једини може да их сачува од свих искушења како данас, тако и у времена када Бог буде допустио Антихристу да ради оно што је већ одавно предсказано.

*

Да ли се слажете са тим да електронски пасош или лична карта стварају тоталну контролу која човека лишава слободе коју му је дао Бог и због тога хришћанин не сме да их узима? А будуће принудно чиповање са чипом који делује на људску свест, зар то није оно што је описано у Откривењу у вези са успостављањем Антихристовог царства?

 

Никаква тотална контрола не може да лиши човека слободе коју му је дао Бог. Хришћани се већ 2000 година налазе под том истом „тоталном контролом“ од стране демона који о сваком од нас знају много више од било ког електронског система или чипа. И ако се још не зна да ли ће држава да користи информацију о грађанима тако да им нанесе штету, за демоне се са сигурношћу зна да сакупљају информацију о нама само зато да нас погубе. И ништа, некако се за ових 2000 година хришћани нису лишили своје слободе. Прочитајте Апокалипсу. Чак Антихрист неће моћи да лиши хришћане слободе коју им је Бог даровао, зато што ће се и за време антихриста сачувати верујући. Говорити да неки нови електронски систем може да одузме човеку Богом даровану слободу представља богохулство. Што се чиповања тиче, још не знамо да ли ће се она уопште десити. Али чак и ако је буде – Новомученици су и седећи у логорима сачували своју хришћанску слободу, а чип сигурно неће бити гори од тога. Деловање чипа на људску свест је фантазија. Опет, демони могу да делују на свест човека без икаквих чипова. И шта онда?

Црква је већ изнела своју позицију – она је против могућих злоупотреба информације о човеку, али никаква религиозна основа овде не постоји.

 

http://yurijmaximov.wixsite.com/pravoslavie/contact

 

 

 

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Мисионарска литература

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *