Дом Божији – Протестантима са љубављу од православних хришћана

Драги посетиоци,

Ова интернет презентација је, пре свега, намењена протестантима који искрено траже Онога Ко је „Пут, Истина и Живот “ (Јн. 14:6). Наравно, могу га читати и православни хришћани који желе да се подсете и боље утврде у сопственој вери, као и сви људи који желе да упознају веру Светих.

Браћи протестантима желимо да читају сајт без предрасуда и пристрашћа. Нико не покушава да вас убеди у било шта, просто желимо да покажемо другачију тачку гледишта на Свето Писмо, на све оне делове Православног учења за које вам се чини да нису у складу са Божијим Откровењем.

Православна Црква, једина Христова Црква, устима једног од својих „верних сведока “ (Отк.2:13), свештеномученика Данила Сисојева (+2009) поручује нашој драгој браћи:
„Искрено желим свој мојој браћи протестантима спасење. Али, зар је нормална таква подела када се људи који верују да Исус Јесте Христос, Син Божији, не налазе у Једном Телу Христовом, у Цркви Коју је Он Сам основао, него су и сами подељени на стотине и хиљаде међусобно непријатељских група? Зар је то испуњење Јеванђеља „да буду једно “ (Јн. 17:22)? Као што је Господ прво ишао заблуделим овцама дома Израиљева, тако се и ми прво обраћамо вама, браћи нашој, са позивом да се вратите у Дом…“

http://domboziji.org/

Рубрика: Мисионарска литература, Христови мисионари

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (2)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

  1. Stefan каже:

    Nazalost stranica Dom Boziji ne radi. Da li postoje sacuvani tekstovi sa stranice, jer su od velike koristi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *