Беседа православним мисионарима – цела беседа – Свештеномученик Данил Сисојев (ВИДЕО)

Беседа православним мисионарима – цела беседа – Свештеномученик Данил Сисојев (ВИДЕО)

Многи људи данас, када се помене мисија, износе често мишљења и ставове који су јако далеко од онога што јесте и што треба да представља православна мисија. Зато је веома важно да људи које ова тема заиста интересује, који су спремни да се жртвују за ближњег (што и јесте суштина) послушају реч човека који има итекако шта да каже на тему мисије – дела коме је посветио цео свој живот, о коме као о мисионару говоре и плодови које је донео у Цркву – преко 500 протестаната и 80 муслимана: „Не може дрво добро плодове зле рађати, ни дрво зло, плодове добре рађати. И тако, дакле, по плодовима њиховим познаћете их“ (Мт. 7:18-20).

2. део

3. део

4. део

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Видео, Наслеђе оца Данила, Свештеномученик Данил Сисојев

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (1)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

  1. Dragan каже:

    Volim i zelim Boga I ako je moja ljubav mala.Pravoslavan sam idem uredno na Svetu Liturgiju drzim sve postove I sredu I petak.Imam velike borbe sa samim sobom i skoro uvek gubim u bitci.Kako onda druge da ucim kad nemogu samog sebe?Veliki pozdrav Hristos posredi nas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *