Православна е Мисија – Православни Синдикат

АгриКултура са Православним ставом

Православна е Мисија – Православни Синдикат

Тема: Сви заједно! И никако млако… Бог неће оставити оне који траже Његову Истину и Правду.
Човек: Феђа Димовић, писац, адвокат, члан групе Београдски Синдикат, али пре свега – Боготражитељ.

Редакција ПМЦ „о.Данил Сисојев“ би желела да само скрене пажњу на један неправилан став који се може чути у току емисије. Наиме, приликом гостовања ове познате групе на Православном богословском факултету прочитан је рад апсолвената тог факултета у коме се говорило о „богонадахнутости“ песама БГ Синдиката.
Мислимо да то није тачно, из простог разлога што се у песмама ове сјајне групе понекада могу чути и псовке. Њихове песме јесу са поруком, али богонадахнуте у правом, библијском смислу те речи, онако како Света Црква разуме – не могу бити…

[vimeo]http://vimeo.com/22428271[/vimeo]

Рубрика: Uncategorized

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *