Православна е Мисија – Бистрик вода

АгриКултура са Православним ставом
Православна е Мисија – Бистрик вода

Тема: Бистрик вода или чисти извор у духовном смислу је само онај који нас поји “водом живом“ (Јов. 4:13-14 ). Како поштовати и не прљати изворе нашег народног духа који се напајају са једино правог и једино чистог Извора воде Живота.

Човек: Биљана Крстић, Живи глас музичког наслеђа Балкана и његов марљиви сабирач, музички уредник 1. програма Радио Београда.

[vimeo]http://vimeo.com/30358975[/vimeo]

Рубрика: Uncategorized

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *