Зидне новине за празник Преображења Господњег – ПРЕУЗМИТЕ

Зидне новине за празник Преображења Господњег – ПРЕУЗМИТЕ

Преузмите нови број зидних новина. У њима можете прочитати тумачење дубоког и тајанственог догађа на гори Тавор од стране Новомученика 20. века, Светог Григорија Лебедева, затим објашњење значаја недељне службе у борби против депресије од стране Новомученика 21. века, оца Данила Сисојева. Архимандрит Лазар Абашидзе нам на врло доступан начин показује циљ и смисао наших добрих дела, каквом расположењу треба да тежимо; свештеник Георгије Максимов одговара на честу недоумицу око ношења последица родитељског греха од стране деце, да ли је то заиста тако?  Антон Кљујев даје братски, искрени савет човеку који жели да се бори са страшћу хомосексуализма, а о. Павле Гумеров одговара на питање зашто је толико важно да супружници буду јединствену и питањима вере.

Преузмите новине, однесите их у свој храм, питајте са благослов старешине да стоје на огласној табли вашег храма, да наша браћа и сестре могу да прочитају, поуче се у вери.

Преузмите новине овде.

Кључне речи:

Рубрика: Савремена мисија Цркве

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *