Принципи интернет апологетике – корисни савети православном апологети (ВИДЕО)

Принципи интернет апологетике – корисни савети православном апологети (ВИДЕО)

Вашој пажњи предлажемо одличан видео снимак са пре свега практичним саветима једног од најистакнутијих мисионара Православне Цркве данас. Ове савете је изнео у оквиру уводног предавања у ‘Школи православног мисионара’ при Синоду РПЦ, школи чији је оснивач био Свештеномученик Данил Сисојев. Многи су били у ситуацији да говоре о вери на интернету, да одговарају на питања, имају искуство са можда и недобронамерним саговорницима који ће покушати да им поставе трик питања; сигурно је било тренутака када смо били у искушењу да препуштање својим страстима представљамо као служење Цркви и борбу за веру, када смо погрешно проценили и потпуно узалудно трошили своје време на разговор.

О свему томе даје одличне практичне савете о. Георгије, савете које већ данас можете са успехом да примените током вашег времена на интернету. Погледајте, сигурно ћете имати користи!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Из искуства мисионара

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *