Нова документа као пут ка антихристу? (ВИДЕО)

Нова документа као пут ка антихристу? (ВИДЕО)

Предлажемо да погледате одличну и детаљну анализу бесмислица које нуди борци против технологија који шире и гурају лажна учења (јереси) везана за учење Цркве о крају света. Апсурд је што себе представљају као ревнитеље Цркве, а у суштини ревнују само за ширење својих јереси. Погледајте и пошаљите људима који су узнемирени захваљујући пропаганди ових ‘бораца’.

 

 

 

Кључне речи:

Рубрика: Видео, Мисионарска литература

О Аутору ()

Православни мисионарски центар „о. Данил Сисојев“ покренут је на Богојављење 2010. године са циљем да се православни хришћани што више чују и сазнају о испуњавању последње Спаситељеве заповести (Мт. 28:19-20) коју Његова Црква данас извршава. Предлог за стварање самог центра дао нам је Мученик чије име наш центар носи, на неколико дана пре него што је пострадао за Христа. Наш циљ је да, колико је у нашој моћи, помогнемо како спољашњу тако и унутрашњу мисију Цркве. Зато смо покренули једну акцију под називом „500x100“, која за циљ има да окупи 500 ревносних православних хришћана који би донирали 100 динара месечно за потребе мисије Цркве. Ако желите да детаљније прочитате о нашем подухвату, пријавите се ОВДЕ.

Коментари (4)

Повратни Линк | RSS Feed Коментари

 1. Драган каже:

  Значи ли то да „неслагање“ Старца Пајсија, са једне стране,
  и Старца Порфирија и Јована Крејстјакина, са друге стране,
  доводи у питање исправност канонизације Старца Пајсија?

  Силом наметања бројева, поред крштеног имена, од стране
  ауторитета државе или светских институција, има за циљ да
  раслаби људску вољу, како би се лакше људима манипулисало.
  Наметање бројева, поред крштених имена људи, а без сагласности,
  слободно изражене воље, представља атак на слободу воље
  до Бога дате сваком човеку.
  Човек се крштава по својој слободној вољи, па тако, по
  слободној вољи, треба да буде и бројчано обележен, а не
  под присилом ауторитета државе и технолошких потреба садашњег
  времена.

  Драган Славнић

  • Православни Мисионарски Центар "о. Данил Сисојев" каже:

   Немојте да умећете нешто што није речено, нити се мислило на то. Где је уопште поменуто да је спорна канонизација великог Светитеља 20. века?

   Другу половину Вашег коментара нећемо коментарисати, у питању су ваши закључци и интелектуална постројења која морате да потврдите неким аргументима. Овако, рекла-казала, што је баби мило…, сигурни смо да ћете се сложити, нема неку велику тежину. Ко и где силом намеће бројеве, о чему Ви причате?!

 2. Zeljko Pantic каже:

  Sto se tice ziga Antihrista,procitao sam i skinuo sa Interneta prevod izvesne Radmile Maksimovic knjige koju je napisao ili preveo svestenik Aleksandar Krasnov,gde u njoj starac Antonije navodi da ce se ljudi cipovati tako da ce se cip ugradjivati u kaziprst desne ruke.To je jos strasnije od bar kodova.Gospode Boze ,sacuvaj nas i sakloni od ovoga zla.Sluga Boziji Zeljko.

  • Православни Мисионарски Центар "о. Данил Сисојев" каже:

   Драги Жељко, треба да знате да се прави аутор тој књизи не зна, да су озбиљни духовници доводили под сумњу оно што је написано у тој књизи. Зашто је толико тешко читати Свете Оце и са тог чистог извора узимати знање о вери?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *