Zidne novine za Praznike Tri Jerarha i Sretenja Gospodnjeg (PREUZMITE)

Zidne novine za Praznike Tri Jerarha i Sretenja Gospodnjeg (PREUZMITE)

Predlažemo novi broj zidnih novina u kojima možete pročitati besede Svetih Justina Ćelijskog i Grigorija Palame posvećene praznicima. Pročitajte takođe odličan odgovor Svetog Nikolaja na sve savremene nju-ejdž izmišljoine o navodnom boravku Gospoda u Indiji, zatim sjajne misli oca Andreja Konanosa o suštini ogromne veličine ličnosti savremenog Svetitelja Crkve – Starca Pajsija Svetogorca; Sveti Ignjatije Brjančaninov daje dragocene savete za duhovni život, a sveštenik Valerij Duhanjin govori o tome na kom jeziku i kako treba da se govori sa mladim ljudima o Hristu, šta je najvažnije što treba da upamtimo u vezi sa ovom važnom temom.

Odštampajte novine, odnesite u svoj hram i postavite tako da i drugi mogu da vide, pročitaju i imaju duhovnu korist. Pomozite misiju SPC!

Novine možete preuzeti ovde.

Ključne reči:

Rubrika: Savremena misija Crkve

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *