Sveto Predanje i savremeno bogoslovlje – Sveštenomučenik Danil Sisojev (VIDEO)

Sveto Predanje i savremeno bogoslovlje – Sveštenomučenik Danil Sisojev (VIDEO)

Predlažemo vašoj pažnji važnu i zanimljivu besedu na temu koja se tiče svih nas i koja treba da interesuje sve one koji žele da zaista upoznaju Tvorca, Kakvim On zaista i jeste. Danas je velika sablazan, ujedno i velika tragedija za pravoslavnog hrišćanina da sam kroji sebi sliku „poželjnog i privlačnog“ Boga – „deda Mraza“, a ne sazna zaista Ko je On i šta od nas traži.

*

 

 

Ključne reči:

Rubrika: Video, Nasleđe oca Danila

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Komentari (2)

Povratni Link | RSS Feed Komentari

  1. veselin kaže:

    Pomaže Bog.Redovno vas pratim i želim vas pohvaliti,za veoma dobre prevode i izlaganja Sveštenomučenika Danila Sisojeva.To je prava stvar,pravo osvježenje i jedno veliko duhovno bogatstvo,nadasve misijsko.Kada bi samo prevodili njegova izlaganja i tumačenja po pitanju Sv.Pisma to bi bio pun pogodak,samo tako nastavite na dobrom ste putu, ovako kako radite.Sa nestrpljenjem očekujemo nove prevode od Sveštenomučenika Danila Sisojeva.
    Neka vas Bog sačuva i blagoslovi u vašem daljem radu.Amin, Bože daj.

  2. milica kaže:

    Hvala Bogu sto postoji kod nas centar Danila Sisojeva, jer njegovo misionarsko delo je pravo bogatstvo.Nadam se da ce sve biti prevedeno na Srpski.Odlicni ste samo tako nastavite.S Bogom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *