Novi broj zidnih novina – Blagovesti – PREUZMITE I ODNESITE U SVOJ HRAM!

Novi broj zidnih novina – Blagovesti – PREUZMITE I ODNESITE U SVOJ HRAM!

Predlažemo vam drugih broj zidnih novina našeg misionarskog centra. U drugom broju našeg projekta posvećenog velikom prazniku Blagovesti, pored svetootačkog objašnjenja suštine Praznika od strane Svetog Justina, možete pročitati mudar savet o pravilnom koračanju u duhovnom životu od strane Svetog Ignjatija Brjančaninova, potrebi ispovedanja svoje vere i uz pomoć posta od strane Prepodobnog Pajsija Svetogorca, zatim jedinom ispravom putu duhovnog izlečenja iz pera savremenog crkvenog pisca i istaknutog Mitropolita Jeroteja Vlahosa, mudru pouku o odnosima sa bližnjim od strane oca Andreja Konanosa, ali i važan odgovor na savremenu uznemirenost i paniku oko navodnog „izdajničkog“ Osmog vaseljenskog sabora.

Kao i za prvi broj, molimo vas da odštampate ovih šest papira u boji, odnesete u svoj hram i predložite starešini svog hrama da se zalepe na oglasnu tablu. Prve tri stranice u gornjem, poslednje tri stranice u donjem redu. Nikakav trošak se ne zahteva od hrama, nije u pitanju ništa skupo, a iskustvo pokazuje da je vrlo korisno.

Preuzmite drugi broj zidnih novina posvećenih Blagovestima, ovde.

Ključne reči:

Rubrika: Savremena misija Crkve

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *