Nova dokumenta kao put ka antihristu? (VIDEO)

Nova dokumenta kao put ka antihristu? (VIDEO)

Predlažemo da pogledate odličnu i detaljnu analizu besmislica koje nudi borci protiv tehnologija koji šire i guraju lažna učenja (jeresi) vezana za učenje Crkve o kraju sveta. Apsurd je što sebe predstavljaju kao revnitelje Crkve, a u suštini revnuju samo za širenje svojih jeresi. Pogledajte i pošaljite ljudima koji su uznemireni zahvaljujući propagandi ovih ‘boraca’.

 

 

 

Ključne reči:

Rubrika: Video, Misionarska literatura

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Komentari (4)

Povratni Link | RSS Feed Komentari

 1. Dragan kaže:

  Znači li to da „neslaganje“ Starca Pajsija, sa jedne strane,
  i Starca Porfirija i Jovana Krejstjakina, sa druge strane,
  dovodi u pitanje ispravnost kanonizacije Starca Pajsija?

  Silom nametanja brojeva, pored krštenog imena, od strane
  autoriteta države ili svetskih institucija, ima za cilj da
  raslabi ljudsku volju, kako bi se lakše ljudima manipulisalo.
  Nametanje brojeva, pored krštenih imena ljudi, a bez saglasnosti,
  slobodno izražene volje, predstavlja atak na slobodu volje
  do Boga date svakom čoveku.
  Čovek se krštava po svojoj slobodnoj volji, pa tako, po
  slobodnoj volji, treba da bude i brojčano obeležen, a ne
  pod prisilom autoriteta države i tehnoloških potreba sadašnjeg
  vremena.

  Dragan Slavnić

  • Pravoslavni Misionarski Centar "o. Danil Sisojev" kaže:

   Nemojte da umećete nešto što nije rečeno, niti se mislilo na to. Gde je uopšte pomenuto da je sporna kanonizacija velikog Svetitelja 20. veka?

   Drugu polovinu Vašeg komentara nećemo komentarisati, u pitanju su vaši zaključci i intelektualna postrojenja koja morate da potvrdite nekim argumentima. Ovako, rekla-kazala, što je babi milo…, sigurni smo da ćete se složiti, nema neku veliku težinu. Ko i gde silom nameće brojeve, o čemu Vi pričate?!

 2. Zeljko Pantic kaže:

  Sto se tice ziga Antihrista,procitao sam i skinuo sa Interneta prevod izvesne Radmile Maksimovic knjige koju je napisao ili preveo svestenik Aleksandar Krasnov,gde u njoj starac Antonije navodi da ce se ljudi cipovati tako da ce se cip ugradjivati u kaziprst desne ruke.To je jos strasnije od bar kodova.Gospode Boze ,sacuvaj nas i sakloni od ovoga zla.Sluga Boziji Zeljko.

  • Pravoslavni Misionarski Centar "o. Danil Sisojev" kaže:

   Dragi Željko, treba da znate da se pravi autor toj knjizi ne zna, da su ozbiljni duhovnici dovodili pod sumnju ono što je napisano u toj knjizi. Zašto je toliko teško čitati Svete Oce i sa tog čistog izvora uzimati znanje o veri?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *