Moj put k Bogu – Margareta Kaplun, bivša judejka (VIDEO)

Moj put k Bogu – Margareta Kaplun, bivša judejka (VIDEO)

Predlažemo da pogledate potresno svedočenje bivše judejke, ćerke rabina, Margarete Kaplun o njenom putu ka Hristu i Crkvi. Kako je pronašla svoj put, ko joj je u tome pomogao, kakve je to promene donelo u njenom životu, kao i životu njenih najbližih, možete pogledati u emisiji „Moj put k Bogu“.

 

 

 

 

 

 

Ključne reči:

Rubrika: Video, Misionarska literatura

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Komentari (1)

Povratni Link | RSS Feed Komentari

  1. Milorad kaže:

    Pomaže Bog!

    Ovo je stvarno zadivljujuće iskustvo! Iako sam i sam doživeo ponešto od onoga što govori sestra Margareta, divim se onome šta je Gospod učinio kroz njenu – smatram da je to najvažnije – istinitu želju da dođe do istine.
    Ovaj razgovor me podstiče na još neke popravke u mom sopstvenom životu u Hristu.

    S Bogom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *