Misija je zaista ostvariva: ‘Gospod govori čoveku’ Svetog Serafima na španskom jeziku!

Misija je zaista ostvariva: ‘Gospod govori čoveku’ Svetog Serafima na španskom jeziku!

Raduje nas da smo, uz Božiju pomoć i požrtvovane prevodioce, mogli da pripremimo novu knjigu za pomoć pravoslavnim misijama na španskom govornom području. Radi se o čuvenoj besedi, tekstu Svetog Serafima Virickog ‘Gospod govori čoveku’ koja sadrži ogromnu utehu za pravoslavne hrišćane današnjice. Zato smo i želeli da ovim biserom Predanja Crkve duhovno pomognemo našu braću i sestre kojima je španski jezik maternji. Prvi deo tiraža je već stigao u Čile, imamo nameru da, ako Bog da, pomognemo misijama u Nikaragvi, Kolumbiji, Portoriku, Argentini.

 

I ovu priliku koristimo da Vas pozovemo da nam se pridružite, da zajedno učestvujemo u ispunjavanju Hristove zapovesti o misiji (Mt. 28:19-20). Uskoro se priprema još jedno izuzetno delo našeg Svetog Nikolaja Velimirovića, tako da vas pozivamo da nam se pridružite!

Ključne reči:

Rubrika: Projekat 500x100

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *