Buđenje – pronaći veru predaka (VIDEO)

Buđenje – pronaći veru predaka (VIDEO)

Želimo da vam na praznik rođenja Crkve Hristove, ovog neoborivog „stuba i tvrđave Istine“ (1. Tim. 3:15) poklonimo odličan film posvećen fenomenu neopaganizma koji je aktuelan u umovima nekih ljudi. Upravo je na ovaj dan i krenula borba Istine i laži koja se i tada (a i sada) krila u svim oblicima paganizma. Pogledajte potresna svedočanstva ljudi koji su dugo bili neopagani, koji znaju šta je ova ideologija iznutra, koji ne znaju za nju samo preko internet foruma ili društvenih mreža.

 

 

 

Ključne reči:

Rubrika: Video, Misionarska literatura

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Komentari (2)

Povratni Link | RSS Feed Komentari

    • Pravoslavni Misionarski Centar "o. Danil Sisojev" kaže:

      Ovo što ste naveli kao link predstavlja primer psihijatrije. I ništa više se ne može dodati tome. Koliko god se trudili ili pokušavali, prosto na ovakvo pisanje nema odgovora.
      Jedino što može da se konstatuje je da je um koji je pisao ovako nešto psihički bolestan – uz ogromne šanse da je i posednut.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *