Pravoslavna e Misija – Pravoslavni Sindikat

AgriKultura sa Pravoslavnim stavom

Pravoslavna e Misija – Pravoslavni Sindikat

Tema: Svi zajedno! I nikako mlako… Bog neće ostaviti one koji traže Njegovu Istinu i Pravdu.
Čovek: Feđa Dimović, pisac, advokat, član grupe Beogradski Sindikat, ali pre svega – Bogotražitelj.

Redakcija PMC „o.Danil Sisojev“ bi želela da samo skrene pažnju na jedan nepravilan stav koji se može čuti u toku emisije. Naime, prilikom gostovanja ove poznate grupe na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu pročitan je rad apsolvenata tog fakulteta u kome se govorilo o „bogonadahnutosti“ pesama BG Sindikata.
Mislimo da to nije tačno, iz prostog razloga što se u pesmama ove sjajne grupe ponekada mogu čuti i psovke. Njihove pesme jesu sa porukom, ali bogonadahnute u pravom, biblijskom smislu te reči, onako kako Sveta Crkva razume – ne mogu biti…

[vimeo]http://vimeo.com/22428271[/vimeo]

Rubrika: Uncategorized

O Autoru ()

Pravoslavni misionarski centar „o. Danil Sisojev“ pokrenut je na Bogojavljenje 2010. godine sa ciljem da se pravoslavni hrišćani što više čuju i saznaju o ispunjavanju poslednje Spasiteljeve zapovesti (Mt. 28:19-20) koju Njegova Crkva danas izvršava. Predlog za stvaranje samog centra dao nam je Mučenik čije ime naš centar nosi, na nekoliko dana pre nego što je postradao za Hrista. Naš cilj je da, koliko je u našoj moći, pomognemo kako spoljašnju tako i unutrašnju misiju Crkve. Zato smo pokrenuli jednu akciju pod nazivom „500x100“, koja za cilj ima da okupi 500 revnosnih pravoslavnih hrišćana koji bi donirali 100 dinara mesečno za potrebe misije Crkve. Ako želite da detaljnije pročitate o našem poduhvatu, prijavite se OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *